Senarai Foodpanda Vouchers & Promo Codes Julai 2024. Cari dan dapatkan promosi best deals dari restoran pilihan anda di Malaysia.

Senarai Foodpanda Vouchers & Promo Codes Bulan Julai 2024

voucher foodpanda promo code bulan terkini

Find the latest exclusive foodpanda vouchers, promo codes, free delivery and best deals from your favourite restaurants in Malaysia. Sebelum pandemik COVID-19, ramai di antara kita yang gemar untuk menikmati makanan di restoran atau premis makanan di pusat beli-belah. Tetapi kini, kita perlu mengamalkan norma baharu bagi mengelakkan jangkitan penularan wabak tersebut dan kesannya, perkhidmatan penghantaran makanan ke rumah semakin meningkat dari hari ke hari. Sekiranya anda merupakan pengguna aplikasi perkhidmatan penghantaran makanan, berikut dikongsikan senarai Foodpanda vouchers & promo codes untuk bulan Julai 2024 untuk rujukan semua (kemaskini setiap bulan).

Bagi menarik lebih ramai pengguna dan menghargai pelanggan setia, Foodpanda menawarkan pelbagai voucher dan promosi yang menarik seperti penghantaran percuma dan diskaun. Anda hanya perlu memasukkan kod pada ruangan yang disediakan untuk menebus voucher atau promo code dan nikmati potongan harga yang diberikan. Selain itu, pelanggan juga perlu menyemak jumlah minima untuk melayakkan penggunaan voucher atau promo code serta waktu yang telah ditetapkan.

Foodpanda Vouchers & Promo Codes Di Malaysia

Di bawah dikongsikan informasi berkaitan senarai vouchers & promo codes serta penghantaran percuma & deal terbaik daripada restoran pilihan anda di Malaysia.

Muat Turun Aplikasi

Kepada mereka yang belum memuat turun aplikasi, anda boleh download dengan membuka pautan di bawah mengikut spesifikasi telefon anda:

Julai 2024

Berikut adalah senarai voucher dan promo code yang dikongsikan untuk kegunaan pelanggan-pelanggan. Senarai ini akan dikemaskini pada setiap bulan.

Semak kelayakan, tempoh masa dan jumlah minima sebelum anda menebus promosi tersebut:

voucher foodpanda Julai 2024 1 voucher foodpanda Julai 2024 2 voucher foodpanda Julai 2024 3

Jun 2024

Di bawah adalah senarai voucher dan promo code untuk bulan sebelum ini sebagai rujukan:

voucher foodpanda Jun 2024 1 voucher foodpanda Jun 2024 2 voucher foodpanda Jun 2024 3

Mei 2024

Di bawah adalah senarai voucher dan promo code untuk bulan sebelum ini sebagai rujukan:

voucher-foodpanda-Mei-2024voucher-foodpanda-Mei-2024voucher-foodpanda-Mei-2024

Sumber: Laman Web Rasmi

Soalan Lazim

1) Bagaimana cara untuk mendapatkan voucher?

Foodpanda akan mengemaskini voucher terkini di laman web rasmi mereka. Anda juga boleh mengikuti di akaun Facebook dan Instagram untuk mendapatkan promosi terkini yang ditawarkan.

2) Apakah cara untuk menggunakan voucher?

Sebelum anda membayar pesanan anda atau ‘checkout’, di bawah jumlah harga terdapat tulisan ‘do you have a voucher ?’. Klik dan masukkan voucher yang anda ingin gunakan.

3) Bagaimana cara untuk mendapatkan penghantaran percuma?

Pertama sekali, lihat pada ruangan penghantaran percuma di aplikasi telefon mudah alih atau tambah tapisan penghantaran percuma apabila anda mencari kedai, restoran atau jenis makanan yang ingin di pesan.

4) Adakah saya perlu mencipta akaun untuk membuat pesanan?

Anda tidak diwajibkan untuk mencipta akaun. Pelanggan boleh membuat pesanan menggunakan ‘guest checkout’. Selepas membuat pesanan, anda akan diberi pilihan untuk mencipta akaun anda.

5) Bilakah waktu operasi untuk membuat pesanan?

Perkhidmatan penghantaran makanan dibuka bermula 10 pagi sehingga 11 malam daripada hari Isnin sehingga Ahad. pelanggan boleh melihat restoran, menu serta membuat pra tempah semasa waktu operasi ditutup dan pesanan akan dibuat sebaik sahaja waktu operasi dibuka.

Maklumat lanjut

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut berkaitan sila rujuk pautan di bawah:

Related : valid when you spend food delivery citibank credit card valid for 4 orders per customer minimum spend of rm30 credit card i card foodpanda promo november 2020 foodpanda voucher code daily redemptions referral code selected restaurants foodpanda malaysia foodpanda customer pizza hut rm40 required for 4 orders per customer hsbc amanah credit card, delivery order december 2020, daily customer limit applies, shops orders worth rm50, save more with these attractive deals, aplikasi foodpanda, 09 dec 2022, capped at 15,000 redemptions, enjoy up using your bsn, visa credit card on fridays, valid with a minimum spend of rm30, pandamart orders worth rm40, january 31 december 2023, 24 feb 2023 31 jan 2024,